Saturday, March 12, 2011

fish donut....ermmm...sedapnye..

di pagi yang indah ni memang best kalau dapat update blog..hehe..sebab kat rumah xdak ramai orang tu yang indah tu..hehe..aku baru lepas masak mie sedap.bukan apa sebab teringin sangat nak makan megi.huhu..semalam aku tak makan makanan berat sebaba kawan aku a.k.a blogger famous belanja aku makan fish donut kat KFC..tak pi KFC jauh mana pon..kat seksyen 7 ni jugak..tapi nasib baik la kami pi dalam pukol 8pm orang x ramai lagi..makin lama makin lama orang semakin memenuhi ruang kfc tu..aku pon order r large potato whipped and fish donut..sebab ni 1st time nak makan.sebelum ni x pernah makan ag...ehehe..tapi paling aku nak tergelak r sebab cashier dia sangat peramah..aku and blogger famous xsempat cakap dia potong..sampaikan order aku dia yang wat sendiri.aku kata nak potato whipped..dia pon potong dengan mengatakn yang large ke...hehe..tapi memang enjoy la semalam.sebab sebelum nie mana ada kami p dok melepak dalam kfc macam tu..hehe..






haha...nampak tak fish donut tue..aku ambik yang ala carte..hehe..

2 comments:

  1. woot..woot...blogger feymes seyh!!! bangga i!

    ReplyDelete